Dalgatan 118

Fest-pressen kan leda till separation

Postat 8 juni, 2016 av mattias

Tack vare internet och en uppsjö av inspirerande bilder som finns till hands dygnet runt, hela tiden, har pressen på människor att vara perfekta ökat enormt de senaste åren. Främst är det kvinnor, som känner av det här trycket och som lever allt mer intensivt för att försöka upprätthålla skenet av att allt är 100 % hela tiden.

Även när det kommer till fest och bjudningar är det många som upplever att det är svårt att koppla av och faktiskt ha roligt på partyt. Om man dessutom har många sociala tillställningar i månaden, kan det till och med gå så långt, att pressen att vara perfekt går ut över äktenskapet.

Om du är en av dem som känner att det inte går att hålla uppe fasaden längre, kan Adacta hjälper dig med er skilsmässa. Adacta Law är en advokatfirma i Malmö som bland annat har hand om vårdnadsfall, skilsmässa och familjerätt. Har du juridiska problem, oavsett vilka, kan du med trygghet vända dig till dem.

Ta hjälp av proffsen

Det bästa är såklart om man lyckas att inte stressa upp sig inför middagar och galej. Att man lyckas ha trevligt, sitta ner, dricka ett glas vin och faktiskt prata med gästerna. Särskilt värdinnan känner ofta ett behov av att konstant serva gästerna med mat och dryck, hålla koll på köket och städningen och allt däremellan.

Om man tar in hjälp från en cateringfirma, så kan den med fördel sköta allt, så att du får en mer avslappnad kväll. Cateringfirman lagar nämligen inte bara maten, de dukar också, städar upp efter sig när festen är slut och ställer in rester åt dig i kylen – så att du kan vakna upp lite små-bakis dagen efter och ta dig en skiva kalventrecote.

När stressen över tillställningen inte finns där, är chansen mycket större att du håller sams med din partner och slipper skilsmässa.

Gör vad ni kan

Det bästa är såklart om man kan lösa sina problem utan att blanda in ett gäng skilsmässoadvokater. Om det är specifikt fester och kalas som är problemet som stressar, testa följande för att ta ner kraven lite:

  • Ta hjälp av din partner.
  • Prata om saker som stör er direkt.
  • Anlita cateringfirma.
  • Avboka event om de bara känns jobbiga.

Skulle det inte gå att lösa så har ni säkert hjälp av duktiga skilsmässoadvokater som till exempel Adacta Law.

Kategori: Mat /