Dalgatan 118

God mat och dryck gör all skillnad i världen

Postat 26 maj, 2016 av bjorn

När du bokar och organiserar din konferens är det såklart viktigt att du väljer en bra lokal. Du vill självklart ha snygga lokaler med trevlig och service-inriktad personal. Men konferenser handlar inte bara om att ta in ny information och höra dig för om nyheter och trender inom din bransch. Det handlar också om umgänge och att skapa kontakter, och med bra catering kan du se till att alla har trevligt och att tillfället blir så minnesvärt som möjligt. Om du vill boka en konferens i Halmstad kan du vända dig till YSB. YSB ligger i ett fint område och deras snygga lokaler är perfekta för både presentationer och möten, såväl som att äta god mat och skapa kontakter.

Vad du bör leta efter när du bokar din konferensGod mat till Konferens

För att se till att din konferens går så smort som möjligt är det viktigt att du hittar en plats som kan möta alla dina behov:

  • se till att alla lokaler är snygga och fräscha, så det är trevligt att spendera tid där.
  • all utrustning måste fungera perfekt, så att eventuella presentationer och dylikt går så smidigt som möjligt.
  • ett fint område utanför lokalerna tillför mycket, det gör ett bra intryck även om du spenderar större delen av tiden inomhus.

Om du kan hitta allt ovanstående kommer din konferens garanterat vara rolig, snarare än långrandig, och med bra catering kommer det dessutom vara en bra upplevelse för alla på flera nivåer, inte bara när det gäller information.

Var kreativ och ha kul när du planerar

Konferenser kan ha en tendens att vara lite tråkiga, men det behöver absolut inte vara så. Oavsett vad du jobbar med kan du alltid välja att vara lite kreativ när du planerar konferensen, även om du kombinerar det med mer traditionellt material som presentationer och liknande. Lägg till några lekar och övningar som fokuserar på teambuilding, det kommer garanterat göra under för dina kollegor, eftersom ni måste kommunicera och lära känna varandra lite bättre. Om du håller din konferens på en fin plats, kan du dessutom utnyttja det och hålla några övningar utomhus!

Kategori: Konferens & Mat /