Dalgatan 118

Se till att du kan njuta av tillfället

Postat 4 april, 2016 av lasse

När du har ett evenemang framöver som du ordnat, med allt det innebär – planering, bokande av lokal, och självklart catering – vill du kunna slappna av helt när den stora dagen (eller kvällen) är här. Nuförtiden bokas många evenemang, allt från bröllop till konferenser på platser som herrgårdar och liknande dit man åker över en helg, inte bara några timmar. Du som har husdjur vill så klart se till att dina älskade djur tas lika bra om hand som om du vore hemma. Dina djur kan komma att behöva en veterinär eller ett djursjukhus när du är borta, så det är viktigt att du ger alla nödvändiga detaljer till den som tar hand om dem när du är borta. I Malmö finns Linhams Veterinärklinik, en djurklinik som kan allt inom djurvård. Läs mer om veterinär Malmö här.

Dina djur behöver lika mycket omvård som duTa hand om ditt djur hos limvets veterinär

Numera vet vi mer om djur och vilken typ av vård de behöver och faktum är att djur behöver lika mycket omvård som vi människor gör:

  • Tandvård, vilket du måste göra hos veterinären eftersom det kan vara minst sagt krångligt att borsta tänderna på en hund eller katt
  • Vaccinationer som håller ditt husdjur friskt och piggt
  • Akut vård om något mot förmodan skulle hända

Akut vård är extra viktigt eftersom det kan röra sig om timmar när ditt djur blir sjukt, särskilt eftersom djuren knappast kan säga till innan sjukdomen eller skadan är så illa däran att det tydligt märks. Om ditt husdjur är till åren kommen måste du se till att den som tar hand om det när du är borta vet vart de ska vända sig om något skulle ske.

Hitta rätt expertis och service

Det är så klart viktigt att veterinären du anlitar har rätt erfarenhet och bred expertis, men det är också väsentligt att han eller hon har bra hand om djur, och ett trevligt bemötande med dig som ägare (eftersom du trots allt betalar för tjänsten). Hittar du allt det kan du lita på att både du och ditt djur blir så nöjda som ni bara kan.

Kategori: Veterinär Klinik /