top of page
dalgatan118WEBB-170.jpg

VÄLKOMMEN TILL OSS

Vårt team tar hand om dig

Vi har väldigt roligt tillsammans och vi tror att det är en av anledningarna till att så många trivs hos oss. Vi är Älvdalens vardagsrum, man känner sig hemma och avslappnad. Men vi står för servicen, och du kan ha trevligt med ditt sällskap.

dalgatan118WEBB-125.jpg

OM OSS

Vi startade vår verksamhet 1 januari 2007, med pub och restaurangverksamhet samt catering i olika former, lokalt är vi kända för våra omtyckta smörgåstårtor, goda kötträtter och de hemgjorda hamburgarna. Vi serverar även en populär lunchbuffé

 

Ambitionen har hela tiden varit att utveckla verksamheten, sommaren 2013 utökade vi vår cateringverksamhet med ett mobilt kök med tillhörande tält konceptet: ”ni bjuder gästen, vi fixar resten”.

Dalgatan 118 erbjuder á la carte servering där våra mest uppskattade rätter är våra hemgjorda hamburgare med coleslaw och pommes frites samt oxfilé- och rödingfiléplankan.  Vi utvecklar ständigt och byter meny ganska ofta.

 

Vi som driver Dalgatan118 sedan 2007 är Mikael Nilsson och Torbjörn Zakrisson.

Mikael är köksmästaren som varit intresserad av mat sedan barnsben, utbildad på hotell och restaurangutbildningen i Smedjebacken, har arbetat som kock på Vanbo Herrgård i Smedjebacken, Klockargården i Tällberg, Orsa Grönklitt och Orsa Bowling där Mikael bland annat var restaurangchef. Torbjörn är med i driften och planerar arrangemang och hoppar in där det behövs. Torbjörn är vår fixare.

Vi har även ett flertal fantastiska anställda  i vår stab!

Varmt välkomna till oss!

dalgatan118WEBB-178.jpg

JOBBA MED OSS!

Hos oss får du jobba med ett roligt gäng – som har roligt tillsammans, även efter jobbet. Vi hittar ofta på personalaktiviteter och ser till att bli inspirerade och fylla på med nya idéer för att alltid utveckla vår restaurang, och oss själva.

Vi gör allt för gästen och det är viktigt att våra gäster trivs hos oss.

Är du en matkonstnär som längtar till ett nytt kök? Vi vill gärna förstärka vårt med ännu en kock. Och vi letar ibland efter nya stjärnor till vår restaurang. 

Hör av dig så tar vi en kopp kaffe!

bottom of page